Prijzen

Telkens realiseren we ons hoe duur buiten de deur eten in Nederland is. In Frankrijk gingen we vaak ‘s-middags lunchen. In zo’n klein restaurant, zonder sterren of capsjones. En telkens werden we verrast door de kok.

Dit was bijvoorbeeld zo’n menu. Alles vers bereid, met paté vergezeld van een heerlijke uiencompote. Daarna koolvis in een mooie saus, met aardappelen en kastanjes. Toe een superluxe koffie met mini taartje, ijs en île flottante. We dronken er een karafje witte wijn bij. Water werd meteen van het huis geserveerd.

Wil je weten hoeveel we moesten, afrekenen? Nog geen 35,00 euro, voor twee personen. Dat valt toch mee, nietwaar? Kom daar hier eens om….

 

One thought on “Prijzen

  1. Dit blogje is me uit het hart gegrepen, Els. Ook wij hebben die ervaring in Frankrijk. Ik vind het tegenwoordig niet meer leuk om in Nederland uit eten te gaan, in sommige restaurants moet je zelfs voor je water betalen. Ik heb me voorgenomen om daar niet meer aan mee te doen, dan stap ik op.

Comments are closed.