Slapen

Leo heeft soms moeite met slapen. Hij rolt weliswaar zijn bed in en slaapt vrijwel meteen. Maar midden in de nacht wordt hij wakker en kan dan niet meer inslapen. De laatste tijd overkwam mij dat ook meer en meer. Geen idee waardoor. Je kunt dan natuurlijk een slaappil nemen, maar daar houden wij niet zo van.

Nou las ik ergens dat kersensap je zou helpen lekker te slapen. Dus toen wij op de Rotterdamse Oogstmarkt een kraam met vruchtensappen zagen, kochten we een fles 100% puur kersensap. En ja hoor, Leo en ik sliepen heerlijk op ons dagelijks glaasje kersensap.
Zo’n fles is natuurlijk snel leeg, dus ging ik naar de Natuurwinkel in de buurt. Geen kersensap te koop, wel kersennectar (50/50 sap en water). Even verder zoeken… Maar wat ik vond, geen zuiver kersensap.
Dan zoeken op internet en ja, bij Lekkers met kersen konden we het pure sap bestellen. De volgende dag hadden we onze doos met 12 flessen al in huis. En echt, sindsdien slapen we weer heerlijk! En oh ja, wat me ook opviel: Leo snurkt niet meer zo. Tenminste als hij inslaapt. Later in de nacht weet ik het niet, want dan slaap ik ook als een roosje 😉
 Fles kersensap `100% PUUR`

 

3 thoughts on “Slapen

  1. Jeempie, Els, wat een goede tip. Ik ben toch al gewend om iedere avond een glaasje vruchtensap te drinken, maakt mij niet uit wat voor sap.

  2. Ik heb hetzelfde probleem en ik heb het ook een keer gekocht. Daarna was het niet meer te krijgen en ben ik het ook weer vergeten. Internetbestellingen zitten nog niet echt in mijn systeem. Nu ga ik er weer achteraan. Thanks!!!!!!!!!!!

Comments are closed.