Druk, druk

 

Het komt niet vaak voor, maar door alles rompslomp van het opnieuw inrichten van onze kamer, is het bloggen er bij ingeschoten. Twee dagen lang konden we niet verder in ons huis dan de hal. Gelukkig was de wc wel bereikbaar 😉 en staat er in de berging voldoende te eten en drinken. Maar verder bivakkeerden we in de voortuin. En dat was afgelopen week ’s morgens best een beetje fris. Maar goed, we hadden het er ook wel voor over. Strakke en fris geverfde muren, strakke vloer met mooie vloerbedekking. We zijn helemaal tevreden en blij!

En daarna hulp van zwager en schoonzus om onze boekenkast op te bouwen. En nu staat alles op z’n plaats en kunnen we met het uithalen van de

dozen beginnen en alles weer netjes op z’n plaats zetten. Ons huis begint weer een beetje op thuis te lijken.

2 thoughts on “Druk, druk

Comments are closed.