Rage

Toch knap van die grootgrutter, om telkens weer een rage te veroorzaken. We plukken nog maar net de vruchten van onze moestuintjes en hup, daar is al weer iets nieuws! Dierenplaatjes, van commentaar voorzien door Freek Vonk. Die man is onnoemelijk populair bij kinderen en dus zijn die plaatjes ook een hit. Hoeveel moeders, vaders, oma’s en opa’s, tantes zullen niet dringend verzocht zijn om de komende weken toch maar vooral naar AH te gaan? “Want dan krijg ik mijn album lekker gauw vol!!” Dat hoort namelijk ook bij de actie, het is één grote marketingstategie.

Ik spaar ze zelf ook, voor neefje Tim, die droomt van avontuur en best wel eens in de jungle zou willen zijn. De jongetjes hier bij het Ommoordse AH filiaal moest ik dus helaas teleurstellen. Gelukkig waren er genoeg anderen die de plaatjes wel weggaven, zodat ze naar hartenlust konden ruilen.

3 thoughts on “Rage

  1. Ik neem, net als Bettie, alles aan. Nou ja, bijna alles. Er is altijd wel een liefhebber als ik het spul zelf niet hoef.
    Nu belde mijn kleinzoon (9) of ik de plaatjes voor hem wilde bewaren. Hij had er al aardig wat. Van een mevrouw die ze niet hoefde, kreeg hij zestien pakjes. Dat inspireerde de volgende klant. Die plaatjes kreeg hij ook.

  2. Ik spaar ze ook natuurlijk, ik spaar altijd alles. Maar deze geef ik op school aan kinderen die bij mij in mijn kleine hokje komen rekenen of lezen. Normaal krijgen ze een beloningssticker, maar dit vinden ze absoluut leuker!

  3. Ik spaar ze voor de kinderen van een vriendin. AH weet vaak heel goed raak te schieten met de acties

Comments are closed.