Hiroshige

Kyoto, 8-11-2014

Eindelijk is de reis volbracht. Hiroshige’s reizigers zijn aangekomen in Kyoto. Weg lijkt alle vermoeidheid, vief en rechtop lopen ze over de grote brug. Nog even en dan zijn ze in de stad van de geisha’s, de prachtige tuinen en tempels.
Er is zo veel te zien. Misschien hebben ze maar enkele dagen en moeten ze kiezen waar ze naar toe gaan. Maar zeker zullen ze een bezoek willen brengen aan Kinkaku-ji, het Gouden Paviljoen.

Als ze geluk hebben, schijnt de zon en weerspiegelt het gebouw in de vijver. Een prachtig slotstuk van een lange, vermoeiende reis.

3 thoughts on “Hiroshige

  1. Bedankt voor de mooie stukjes die je samen met Leo hebt beleefd en hebt beschreven. Mijn complimenten voor je leuke schrijfwijze van jullie belevenissen. Groetjes Dick.

  2. Fantastische foto inderdaad …. ik ben niet zo geïnteresseerd in Japan, maar door je blog heb ik er mooi toch veel over geleerd en klik ik niet gelijk meer door als ik Hiroshige zie staan. Dat is het mooie van een blog volgen… je leert er veel van. Knap dat je iedere dag iets publiceert. Ik hoop dat je het nog lang blijft doen!

Comments are closed.