Zelfgemaakt

De laatste weken zit ik op woensdagavond aan de buis gekluisterd vanwege “Heel Holland Bakt”. Ik ben sowieso al een fan van kook-en bakprogramma’s. Ik volg het dan ook met oplopende spanning, want wie zou er nou “beste thuisbakker” van Nederland worden?
Het programma heeft zelfs een eigen Facebook-pagina en daar las ik dat je je kon opgeven voor een bakworkshop bij jurylid Robèrt van Beckhoven. Die kans liet ik me niet ontglippen en zo stond ik dus gisteren in Oisterwijk met nog 15 andere cursisten klaar. Het verhaal over de workshop komt wat later.
Voordat het allemaal op gegeten zou zijn, maakte ik een foto: een meringuerol (naar recept van Narcis), aardbeiensoezen en een Winstonbrood.

Even niet letten op de lijn of zo, maar gewoon heerlijk genieten!

3 thoughts on “Zelfgemaakt

  1. Dat ziet er fantastisch uit! Heel Holland Bakt wordt bij ons ook met veel plezier bekeken. Als er een nieuw seizoen komt, schrijf je je dan in? Ik kom daarna wel proeven 🙂

Comments are closed.