Pudding Tarzan

Dit was de favoriete zoethoud-film als onze jongens ziek waren. Liggend op de bank, met ernaast een krukje waarop sap en koekjes.  Ik geloof dat we het begin van deze film niet eens goed hadden opgenomen. Maar dat weerhield onze jongens er niet van om hem keer op keer te bekijken. Toen ik deze week het boekenweek geschenk van de bibliotheek kreeg, zag ik dat de film gemaakt was naar aanleiding van het boek.
Zoeken op You Tube leverde alleen het begin van de film op, maar het houterige Nederlands herkende ik meteen:

 

3 thoughts on “Pudding Tarzan

  1. Een heel andere blog dan waar ik bekend mee ben, leuk!
    Groet De Juffrouw

  2. @Bettie: Het boekje was “Gouden tijden en donkere dagen” en daarin stonden allerlei verhalen van diverse schrijvers, met op de tekst toepasselijke boeken erbij genoemd. En één daarvan was dus Pudding Tarzan. Die boekjes zijn toch door heel het land, denk ik (bij een gemeentelijke bieb)

  3. De film ken ik niet, maar het boek des te beter. Ik heb het op school menig keer voorgelezen en succesvol mag ik wel zeggen.
    Maar kreeg je dat boekje in de bieb? Zeker alleen bij jullie want ik heb hier niks gezien.

Comments are closed.