Geen kroonjaar

Dit jaar vier ik geen kroonjaar, maar ik vind het toch wel een beetje bijzondere verjaardag. Want vandaag word ik 75 jaar. Een half kroonjaar dan maar.

Niet gek voor iemand die in 2008 nog geen 60 dacht te worden.

In de daarop volgende jaren was er nog wel eens iets waardoor ik opnieuw vreesde niet veel ouder te worden. Maar kijk, ik ben er nog steeds en gelukkig nog gezond, vitaal, helder van geest en vol levenslust.

Wat de toekomst gaat brengen, geen idee. Er zijn nog plannen zat, dingen die hoognodig afgemaakt of opgepakt moeten worden. Er staat al een vakantie geboekt en er zijn ideetjes voor weer andere reizen of reisjes.

En zolang ik blijf bloggen, zal het wel goed gaan 😉

12 thoughts on “Geen kroonjaar

  1. Ik vind het een prachtige leeftijd Els en kan me voorstellen dat jij heel blij bent dat je het gehaald hebt. Je gaat me een klein half jaar voor, eind februari hoop ik het te halen

  2. Ik ben nog niet zover,, maar ik vind 75 jaar best wel een unieke verjaardag. Ik wens je heel veel plezier vandaag, maak er een memorabele dag van.

Comments are closed.