Binnenkijken

Wandelen in de stad en dan bij mensen binnenkijken. Ik vind dat leuk en kijk dan ook vrijpostig naar binnen als dat mogelijk is.

Nog leuker is het om op Funda binnen te kijken. Sommige mensen hebben alles keurig aan kant gemaakt, maar soms zie ik ook wel eens ergens iets liggen wat duidelijk privé had moeten blijven.

Bron: www.appartmentherapy.com

Maar het allerleukst is op YouTube huizenfilmpjes bekijken. Er zijn diverse sites die lange of kortere inkijkjes in andermans interieur leveren. Tik op YT maar eens “tiny apartment” in.

Ook de site van “Never too small” levert mooie filmpjes op. Soms zijn de huisjes net gebouwd, maar ook oude appartementen worden met veel creativiteit verbouwd en ingericht. De een beperkt zijn spullen, een ander zoekt naar ingenieuze opberg mogelijkheden.

Ik ben dik tevreden met ons eigen huis, maar zo nu en dan bij een ander kijken kan ook geen kwaad.

6 thoughts on “Binnenkijken

  1. ik ga niet uitgebreid naar binnen staan gluren, maar waar het kan kijk ik zeker naar binnen en waar het leuk is loop ik iets minder snel 🙂

  2. Steeds meer zie ik hoge gesloten tuinschuttingen en poorten. Zoals ook de gordijnen vooral dicht zijn. Anonimiteit is steeds meer het credo in mijn omgeving.

    Vriendelijke groet,

  3. Haha, van kinds af werden we aan gemaand: niet bij anderen naar binnen kijken.
    Maar toen had plotseling iedereen de gordijnen wijd open en alle lampen aan, werden etalages. 😀

Comments are closed.