Winkelen

In ons winkelcentrum zit een modewinkel. Met keurige kleding, echt kwaliteit wat ze leveren. Ik heb er wel eens wat gekocht, maar ik ging er ook vaak zo maar even kijken.

Nu is de zaak natuurlijk gesloten. En een webwinkel is er niet en krijg je ook niet zo snel van de grond. Maar voor alles is een oplossing te vinden. Kijk, alle poppen in de etalage hebben een nummer gekregen. En alle kleding is netjes geprijsd en voorzien van de beschikbare maten.

Zie je nu iets leuks, dan bestel je het per e-mail. Simpel en slim bedacht.

Zo zie je maar, je kunt op vele manieren creatief zijn. Handel is en blijft toch handel.

12 thoughts on “Winkelen

  1. Hier in Capelle aan den IJssel ook zoiets bij Ineke’s mode. Ze staan op facebook en showen daar wat kleding. Zo kun je kiezen. Ze komen het thuis brengen zelfs op de fiets (in Capelle natuurlijk) zodat je het kunt passen en daarna beslis je of je het koopt of niet.

  2. Ja, je ziet het overal, steeds meer.
    Gister las ik er eentje, waar het volgende op stond.
    Wij zijn gewoon binnen, als u wat leuks ziet, bel of app en wij brengen het naar de deur!

  3. Dat is nog eens service. Hopelijk kunnen ze op die manier hun seizoen nog een beetje redden en kunnen ze het hoofd boven water houden. Ik hoop het van harte.

  4. Ook de modewinkel hier in het dorp doet nu aan etalageshopping zag ik deze week. Ze moeten wel, al het wintergoed nog in de winkel en in februari komt de nieuwe collectie binnen.

  5. Ik koop zo goed als geen nieuwe kleding meer sinds ik niet meer werk. Thuis maakt het niet uit wat ik aan heb.

Comments are closed.