Toeren

Na alle Corona-ellende waren we toe aan een paar dagen weg. Even een frisse neus en een andere kijk op de wereld krijgen. We boekten een “roadtrip”.

Via allerlei binnenwegen en weggetjes reden we naar Drenthe. En dan kom je door plaatsen waar je nog nooit van gehoord hebt.

Laat in de middag kwamen we aan in een heerlijk gelegen hotel voor onze eerste etappe. En met dit uitzicht konden we wel tevreden zijn.

De volgende dag besloten we te gaan wandelen. Niet zo’n lange wandeling, maar zelfs 2,5 kilometer bleken te veel voor mijn geplaagde knie.

Hoe jammer ook, halverwege kon ik echt niet meer verder. Dus een bankje opzoeken. Helaas, die bleken niet voorhanden te zijn. Maar op een omgekeerde voederbak kon ik ook wel even uitrusten. Daarna liepen we terug, in een zeer rustig tempo. Het laatste stuk liep Leo alleen naar de auto. Wat was ik blij weer in ons karretje plaats te kunnen nemen.

Die knie wordt echt niet veel beter meer. Ik moet het dus doen met wat ik kan en de ene dag gaat dat beter dan de andere.

Maar op kleine stukjes kun je ook genieten en wie het kleine niet eert….!

‘sMiddags reden we naar Orvelte, het museumdorp. Dat hadden meer mensen bedacht, dus toen het begon te regenen waren we daar al gauw weer weg.
Te druk en ook… te toeristisch. Jammer.

11 thoughts on “Toeren

  1. Jammer van de pijnlijke knie. Sterkte ermee.
    Maar je hebt vast wel gezien hoe mooi deze provincie is, we kwamen er graag. Ook voor fietsers is het er ideaal.

  2. Wat vervelend van je knie! Wel een mooie omgeving daar hè? We waren daar deze zomer op vakantie.

  3. Dat is jammer Els, met mijn knie gaat het een ietsje beter, ben wel inmiddels 12 kilo afgevallen daarvoor. En minder druk levert voor mij ook minder pijn op. Maar ook op andere manieren kun je gelukkig toch genieten van Drenthe.

  4. Die knie zit maar niet mee… Super dat jullie ondanks dat zo ondernemend zijn!

Comments are closed.