Humor in tijden van Corona

Op verschillende blogs en op Facebook zag ik al wat uitingen van Corona-humor voorbij komen. De een leuk, superleuk of nou ja, zeg maar wrang… Het kan verschillen. Maar ik vind het wel hoopvol dat we proberen te blijven lachen. Dat geeft ook je weerstand een oppepper, denk daaraan.

Deze zag ik in de krant en vond ik ook wel het plaatsen waard. Een inventieve moeder, die van de nood een deugd maakt… Pluis, bedankt!

12 thoughts on “Humor in tijden van Corona

 1. Ik vond het eerst niks die grapjes, maar nu helpt het me om niet gek te worden. Ik deel er eentje:

  Ik verveel me niet echt thuis maar ik zou willen weten waarom er in een zak rijst van 1 kg van Albert Heijn 2.927 rijstkorrels inzitten en in die van Jumbo 3.144?

  Hetzelfde geld ook voor de hagelslag van beide supermarkten:…in één pak 1321 korreltjes in het andere pak maar 1296. Belachelijk !
  Ben nu bezig met 1 kg zout!

 2. @Bertie: nee, maar zo nu en dan is WordPress een beetje kieskeurig. Maar ik kijk regelmatig in de “pending reacties” en keur de jouwe dan goed. Hopelijk worden je reacties nu gewoon geplaatst. 😷🙌

 3. Zonder humor zijn we verloren denk ik…
  Als je Instagram hebt, kijk dan ook even op Tussen Kunst en Quarantaine. Allerlei foto’s van mensen die thuis een schilderij nabootsen. Echt geweldig!

 4. Leuk! Ik schiet ook regelmatig in de lach van de grappige dingen die voorbij komen. Fijn dat mensen hun gevoel voor humor nog hebben.

Comments are closed.