Lekker!

Als het zonnetje schijnt, gaan we een stukje lopen. Even de benen strekken en een frisse neus halen.

En dan gaan we natuurlijk niet naar een winkelcentrum, maar zoeken ons heil in de natuur. Zo kwamen we vorige week langs het achterpad van de wijk, waar we dit bord zagen. Het moet er al veel langer hangen gezien de verkleuring. Maar de waarschuwing was duidelijk!

Hier wordt gewaakt door een alerte en assertieve hond. Inbrekers, hij lust jullie rauw bij een slap koppie thee !

7 thoughts on “Lekker!

  1. Waarschijnlijk was het een doedel van een hond, die inbrekers binnenkwispelde: ” Oh gezellig dat je er bent”. Een geweldig bord in ieder geval. Wij maken dagelijks ook flinke rondes in de natuur. Dat deden we altijd al maar nu nog bewuster. We komen wel mensen tegen, maar iedereen houdt zich aan het afstand houden.

Comments are closed.