Anders, maar wel goed

Er bestaat al langere tijd een site die “Omdenken” heet. Waar gevraagd wordt eens wat verder te kijken dan je neus lang is. Want waarom zou het alleen maar rechtsom of rechtdoor kunnen. Linksom of achteruit zou best eens mogelijk kunnen zijn.

Vorige week vond ik een prachtig voorbeeld van omdenken. Bekijk dit filmpje maar eens.

Ergens op onze zolder stond nog een hele doos met Lego spulletjes. Die heb ik meteen naar beneden gehaald en de poppetjes en andere niet ter zake doende dingen uit gesorteerd. De blokjes gaan nu richting Hanau, waar ze nuttig gebruikt gaan worden.

4 thoughts on “Anders, maar wel goed

  1. Wat een geweldig idee, Mijn Lego is afgelopen najaar naar een lieve blogvriendin gegaan, haar kleinkinderen spelen er volop mee nu.

  2. het is inderdaad een super oplossing voor dit probleem. En het valt op… Ik heb helaas niet meer van die kleine blokjes, we zitten nog in de duplo.

Comments are closed.