Laatste keer

Alweer een periode afgesloten. Deze week moest ik voor de borstkankercontrole naar de radiologe in het Erasmus MC. Alles was goed. En ik hoefde voor haar niet meer terug te komen. “Ik hoop u nooit meer te zien” was haar afscheid zin en die bedoelde ze beslist hartelijk.

Ik was ook blij. Want al is het maar één maal per jaar, de gang naar dat EMC ligt me gewoon zwaar op de maag. Het is een routine-controle, maar toch… gespannen ben je altijd. Nu huppelde ik er weer zielsgelukkig uit. Niet meer terugkomen… Joepie!! Natuurlijk hou ik nog wel de controles in het IJssellandziekenhuis. En daar ben ik blij mee, want je weet tenslotte maar nooit…

We haalden bij de bakker twee lekkere tompoucen en vierden zo op onze manier het goede bericht. Fris en vrolijk -en een ietsie pietsie dikker- verder dus!

12 thoughts on “Laatste keer

  1. Gefeliciteerd.
    Ik begrijp je helemaal.
    Volgend jaar april hoop ik zo’n zelfde bericht te krijgen 🙂
    Maar….vind het ook wel beetje eng.

  2. Weer heerlijk nieuws en kun je weer jaren gezond vooruit ondanks de tompouce maar dat mag voor deze keer alhoewel je vandaag weer aan de banketstaaf en speculaas was.

  3. Woehoeeee! Wat een fantastisch nieuws! Zo wil je wel horen dat iemand je niet meer wilt zien! Hopelijk heeft de tompouce extra gesmaakt!

Comments are closed.