Zo het waar zijn…

Ik weet werkelijk niet meer wat ik nou wel of niet moet geloven. Is het nieuws uit echt of een verzinsel van een creatieve geest?

Een aantal weken geleden stond dit in de krant. Ja, het is die krant met chocoladeletters als koppen en niet altijd geheel objectief. Maar dat ze zo sterk liegen? Dat kan toch niet waar zijn?


Is het mogelijk dat een hamburger met frietjes in tien jaar tijd er niet anders uit gaat zien? Ik kan het nauwelijks geloven. Of heeft een grapjas een bord met Japans etalagemateriaal neergezet?

Maar mocht het echt waar zijn , dan kijk ik toch heel anders aan tegen oud worden. Je moet gewoon heel veel fastfood eten, dan word je vanzelf geconserveerd…. 😮

7 thoughts on “Zo het waar zijn…

 1. Vorige week las ik het in de krant. En vlak daarvoor had iemand er een blog over geschreven. Er bestaat een groep mensen die het eten van de kankerverwekkende stoffen die in het eten van “de Mac” zit, wereldkundig wil maken.
  Ik bedank vriendelijk voor het aldaar. Dan maar tien jaar eerder dood (-:

 2. Ook ik heb en versie van dit verhaal eerder gehoord.

  Ik wil gelijk even bekennen dat vergeten mijn sterkste kant is.
  En dat opruimen mijn slechte kant is.

  In een ver verleden kocht ik bij een super krentenbollen.

  Na twee jaar kwam ik in een vergeten tas 2 krentenbollen tegen.
  Plat gedrukt maar verder onaangetast door de tijd.
  Mijn voorhoofd heeft in die twee jaar meer veranderingen ondergaan.

  Bij een vergelijkend warenonderzoek bleek dat een nieuwe verse krentenbol het maar nipt kon winnen van de bewaarde krentenbol.

  Naam en rugnummers van het filiaal van de super laat ik maar achterwege …

  Vrolijke groet,

 3. Hoi Els, Op mijn blog schreef ik gisteren over dezelfde hamburger. Ik geloof het want had ongeveer hetzelfde met een aangebroken pak melk dat na drie maanden, in Spanje, stond zonder te bederven. Ben trouwens bang dat de onbeperkte houdbaarheid alleen voor de producten werkt en juist het tegenovergestelde voor de mens. Met groeten Ton

Comments are closed.