Opruimen…

Het duidelijk dat hier een flinke opruiming heeft plaats gevonden. Alle rommel die niet meer gebruikt werd, maar wel in de weg stond, moest uit de openbare ruimtes van de flat verwijderd worden. En wat hebben mensen dan een zooitje. Maar gelukkig, de grootvuil-ophaaldienst zou het allemaal weghalen.

Iemand had dat roze autootje toch maar even apart gezet. Het was vuil en verkleurd en echt mooi was het niet meer. Maar zou een kind daar op letten? Welnee, die verzint dat het een mooie glanzende rooie race-auto is. Met zo’n stevig brrrmmm geluid. Max V. in de dop kan er heus nog wel wat mee.

Ik hoop het maar!

Want misschien krijgt dat autootje dan nog een tweede leven bij een gelukkig kind, dat er nog vaak mee zal willen spelen.

3 thoughts on “Opruimen…

  1. Soortgelijke autootjes werden hier in het dorp gebruikt voor een heuse race. Aangezien ons dorpje een bergdorpje is ging dat behoorlijk snel

  2. Ik heb van de week bij mij in de straat maar eens goed gekeken , daar stond ook een bult grof vuil. Daar stonden 2 zo goed als nieuwe tuinstoeltjes tussen, precies het soort stoeltje dat ik aan had willen schaffen in de zomer maar waar ik niet aan toegekomen was. Ook lagen er een paar balken die ik in mijn schuur ga gebruiken om een opberghoek te maken en een samengebonden bamboestaken die van pas komen als ik nog een insectenhotel ga maken , een ietwat gammel maar nog te repareren vogelhuisje en een houten gordijn roede, perfect voor het gordijn wat ik boven aan het trapgat wil gaan hangen. Helaas was ik te laat om ook nog een houten tuintafeltje te redden, maar ik heb toch weer een leuk bedrag bespaard en dingen een tweede leven gegeven.

Comments are closed.