Toch wel leuk….!

Al vaker schreef ik mijn afschuw voor reclame. Zo overdreven, zo hard tegenwoordig, zo veel kabaal en vooral soms zo stompzinnig.

Maar ja, soms kan een mening toch wel veranderen. Niet dat ik nu likkebaardend de reclames doorspit, welnee! Maar op Pinterest kwam ik opeens dit tegen. En als je zoiets aanklikt dan volgt er geheid meer.

Daarvan is ook niet alles even leuk, maar een paar plaatjes wil ik toch laten zien. Vooral omdat dit soort reclame-uitingen niet meer voorkomen. Want wie rookt er nog en wie heeft er dus lucifers nodig?

5 thoughts on “Toch wel leuk….!

  1. Er is een tijd geweest dat ik dit soort reclame lucifers spaarde. Je kreeg ze nogal eens in restaurants. Toen ik de verzameling van de hand wilde doen, heb ik de lucifers gewoon opgebruikt.

Comments are closed.