Geurtjes

De geur van rozen, pas gemaaid gras, in de wind gedroogde was en nog wel wat meer geurtjes kunnen mij bekoren. Maar al het chemisch gemaakte spul hoef ik niet. Deze vuilniszakken zal ik dan ook niet in mijn mandje leggen. Ik leeg de zakken zo snel mogelijk en die gaan dan naar de kliko buiten. Niks zo vies als een stinkende afvalbak.

Ik vraag me af wie nou op zo’n idee komt? En of het nut heeft, want je laat toch niet voor de lol de vuilniszak open staan.

6 thoughts on “Geurtjes

  1. Nog nooit eerder gezien.
    Verwacht ook niet dat ik ze ooit zal kopen. Even manlief instrueren dat ook hij ze niet moet kopen. Die is soms nog wel in voor nieuwigheidjes.

  2. Destijds had ik een nappywrapper met geurtje en ik was er erg blij meein de babytijd, vooral in de zomer. Ik denk dat het bij zoiets bis ontwikkeld

  3. Ik heb ze nog nooit gezien en zal ze ook beslist niet kopen want ik vrees dat de inhoud zeken niet minder gaat stinken…

Comments are closed.