Hoe zou dat toch komen…?

snoepAfgelopen zaterdag lagen in de supermarkt niet alleen chocolade restanten van de kerst, maar ik zag ook nog snoep voor Halloween. Ja, ja, dat moet natuurlijk ook op, want weggooien is zonde. Maar ik las ook dat je op dit moment al weer paaseitjes kunt kopen. Niet in deze supermarkt, maar bij de Action. En vanzelfsprekend vliegen die ook al weer over de toonbank. Je kunt het maar in huis hebben. En als het er dan is, dan laat je het ook niet liggen. Kom, neem er nog eentje, of twee of…..
En dan zijn we nog verbaasd dat er zoveel dikke mensen zijn…. hoe zou dat nou toch komen….?

8 thoughts on “Hoe zou dat toch komen…?

  1. Op mijn werk hangt een verjaardags kalender met in december de leus . dik worden doen we niet tussen kerst en oud en nieuw, maar tussen oud en nieuw en de kerst!!!!!!!

  2. Ik plaatste oudjaarsdag een foto op Instagram, was er totaal geschokt van. Ik ben dol op chocola hoor, maar dit is belachelijk!

  3. Ik weet het, maar je hebt gelijk, er is een verschil tussen genieten en verhongeren…

  4. Ja, voor mij is het heel simpel, ik koop het gewoon niet want het is zoals jij zegt. Als het eenmaal in huis is…..

  5. Daar hebben we de zondebok…ā˜»

    Maar je hebt gelijk: het is verleidelijk. En wie weet zin die paaseitjes ook nog van vorig jaar.

Comments are closed.