Waarom nou niet….?

Ik moet er niet aan denken, dat je -zonder dat je het weet- de onderbroek van een ander aantrekt. Hopelijk fris gewassen, maar het zou ook zomaar kunnen gewoon, na een paar uurtjes feitelijk gebruik. Maar gelukkig, de marktkoopman heeft die mogelijkheid met een fraai bordje uitgesloten. Hè, hè, pak van mijn hart 😉
Markt.jpg

6 thoughts on “Waarom nou niet….?

  1. Kleding in winkels wordt echt heel vaak gedragen door personeel, om vervolgens nadat de boel gelucht is gewoon verkocht te worden.
    En dat mooie truitje wat je hebt gekocht, door hoeveel anderen is dat al niet gepast?
    Maar, ondergoed, jakkes!!
    Kan tien keer gewassen zijn, hoop toch echt dat het nieuw is!

  2. Mmm, lijkt me ook niet alles. Maar als het schoon gewassen is zou het eigenlijk niets uit moeten maken.

  3. Ik moet er ook niet aan denken. Toen mijn moeder in het verpleeghuis was, hadden ze haar wel eens ondergoed van iemand anders aan gedaan. Dat vond ik ook zo erg en dat zou zij zeker ook gevonden hebben.

Comments are closed.