Verjaardag

verjaardag.jpgVandaag word ik 70 jaar. Gek, dat scheelt maar één dag met gisteren, toen ik nog (maar) 69 was 😉
Maar 70 klinkt en lijkt veel ouder. Niet dat ik daar erg veel om maal. Want 70 is toch een mooie leeftijd en ik ben van plan om er nog heel veel jaren bij te doen. Maar wat zo’n cijfer toch een impact heeft. Nou ja, ik wil er ook niet al te lang bij stil staan.
We zullen vandaag vast wel ergens koffie gaan drinken, met zulke lekkere taartjes er bij. Mhhmm, misschien nemen we er wel twee.. of drie! Het leven moet tenslotte gevierd worden.

En…. ik heb een rood tshirt aan. Rood is sowieso een favoriete kleur, maar het is vandaag ook Dress Red Day. De dag dat we aandacht geven aan hart- en vaatziekten. Dat moeten we natuurlijk elke dag doen, maar vandaag dus nog een beetje extra! En je weet, ik heb alle reden om zo’n dag te vieren.

12 thoughts on “Verjaardag

  1. Eind februari wordt ik zeventig en wat jij beschrijft over die 7 dat voel ik ook al een poosje. Maar geen gezeur want we blijven ondanks die 7 gewoon lekker doorgaan en genieten van het leven. Ik hoop dat ik volgende week ook van die lekkere taartjes kan genieten.

  2. Ik geloof gewoon niet dat jij 70 bent geworden. Felicitaties stuurde ik je reeds per post maar met zo’n mijlpaal mag het het op het blog nog wel een keer.

  3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, daar mag wel een portje op gedronken worden.

  4. Jij in Porto en ik in Schoorl, maar we heffen zeker een goed glas op jouw 70ste verjaardag. Pfffft, 70 is maar een getal, hoor 🙂 Proost!

  5. Van harte en geniet van je levensherfst. Over een maand of drie komt die 7 er ok voor mij .

  6. GEFELICITEERD ELS!! Nog heel veel fijne, gezonde jaren erbij!! We maken er vandaag saampjes in Porto een vrolijke topdag van! En in je kroonjaar zit het cijfer 7, dat is een geluksgetal!

Comments are closed.