Wereldhavendagen

wereldhavendagen.jpgHet is al weer bijna het eerste volle weekend in september, dus worden in Rotterdam de Wereldhavendagen gehouden. Ik weet inmiddels dat ik het altijd verkeerd uitspreek, want het zijn natuurlijk de wéreldhaven-dagen en niet de wereld-hàvendagen. Rotterdam is tenslotte een echte wereldhaven! Ik ga mijn leven beteren 😉
Wij hebben al een aantal excursies geregeld. Het betekent morgenochtend zeer vroeg present zijn, want dan gaan we naar het vliegveld voor een rondleiding achter de schermen. Want ook het vliegveld behoort tot een deel van de haven!
Het belooft mooi weer te worden, dus wie weet, komen er ook een paar mede-bloggers een kijkje nemen. Er is voor iedereen altijd van alles te zien en te beleven.

6 thoughts on “Wereldhavendagen

  1. Ik zou het ook zo uitspreken als jij dat eerst deed. En ik snap dat het anders moet. Wat zullen zulke subtiele verschillen lastig zijn voor mensen die Nederlands willen leren. Veel plezier morgen

Comments are closed.