Papier

papierAls ik zie hoeveel papier er ons huis binnenkomt… kanten, magazines, reclame… De papierbak is al heel snel vol. Ja, die krant zou misschien wel afgezegd kunnen worden en week- en maandbladen ook. Maar dan wordt het wel erg veel digitaal lezen, ook niet zo best toch…? Soms bewaar ik bladen met mooie platen of goed papier.
Nu nog even de tijd vinden om er aan zo’n project te beginnen…

4 thoughts on “Papier

  1. Wij lezen de krant digitaal en tijdschriften koop ik eigenlijk nooit, die lees ik wel bij de kapper. Helaas kennen ze hier de ‘Nee/Nee’ stickers niet, dus er komt nog genoeg ongewenst papier in huis

  2. Geen krant en geen reclame.
    Bij de kringloop koop ik wel eens een tijdschrift omdat er mooie bladzijdes in zitten waar ik enveloppen van vouw of labels van maak. Ook gebruik ik plaatjes voor in mijn dagboek.

  3. De krant hebben we al heel lang niet meer, en een Nee Nee sticker op de brievenbus houdt ook een hoop tegen. Alleen karton van verpakkingen heb ik genoeg. Als je ergens wat besteld komt dat vanzelf binnen.

  4. Hier ook, karrenvrachten. Het gegint zondags al met een stapel reclamefolders, dichtgeseald in iets wat op plastic lijkt maar afbreekbaar is (zei iemand).
    De apieren weekendkranten wil ik niet missen, daar ben ik, met puzzels, twee dagen zoet mee.

Comments are closed.