Onbegrijpelijk

onbegijpelijkSoms begrijp ik dingen niet. Dat je een plein een beetje wilt opleuken, prima. Wat bomen, een plantenbak of meer…. Dat snap ik wel.
Maar wat nou wel het nut mag zijn van een plein in twee super knallende kleuren te verven, dat ontgaat me. Ik vind het absoluut niet mooi, mar goed, dat is een kwestie van smaak. Die kleuren springen in het oog, maar in de natuur komen ze zo niet voor. Had de verffabrikant misschien nog een leuk uitverkoopje…? En hoe lang blijft zoiets een beetje netjes…? Het zal wel een doel hebben, maar ik snap er niks van!

6 thoughts on “Onbegrijpelijk

  1. Die kleur blojft ongeveer twee jaar zo heb ik gelezen , ik ben niet zo bekend hoe het daar vroeger was. Maar het heeft te maken dat er vroeger water onder lag ?

  2. De Atletiekbaan iets verder op is blauw.

    En telkens als ik daar voorbij kom verbaas ik mij over deze kleur.

    Ben ik ouderwets ???

    Vriendelijke groet,

Comments are closed.