Uitgeteld…

UitgeteldHet zit er op. Gisteren was de laatste bestraling een feit. Zestien keer gingen we naar het Erasmus MC. Zestien keer lag ik daar en telde de minuten weg. Gek dat zoiets zo’n impact hebben kan. Want je voelt het niet, ziet het niet, ruikt het niet en toch… Als in een griezelig soort spookwereldje gaan die stralen je te lijf en maken je beter en tegelijkertijd ook weer niet. Want mijn vel is inmiddels rood en geïrriteerd, ik ben sneller moe dan vroeger. Maar kom op, dat gaat straks allemaal weer over. Ik mag zeker niet klagen, want ik voel me beter dan dat ik had durven hopen.
Ik had een doosje gemaakt met iets lekkers voor de mensen van de bestralingsunit. Zij zorgen er elke dag nauwkeurig voor dat je in dezelfde positie ligt, stellen alles in en helpen je weer van die smalle plank af. En altijd vriendelijk en opgewekt. Het is hun werk, jazeker. Maar ze verdienen toch een schouderklopje, vandaar!

13 thoughts on “Uitgeteld…

  1. Fijn joh, dat het gedaan is, het is tocht heel wat. Laat je lekker verwennen door Leo, daar is ie vast heel goed in.

  2. Wat fijn dat het erop zit. De confrontatie met dat je iets hebt is op zich al belastend en vraagt energie. Als je niet meer hoeft viel je je alleen daardoor al beter.

  3. Fijn dat het er op zit Els. Nu maar weer rustig bijkomen en op sterkte komen. Het lukt je. Groetjes van ons.

  4. Fijn dat het er op zit. En je beschrijft het precies zoals het is. Als in een donker spookwereldje tel je de seconden tot minuten. Ik weet nog precies hoe heerlijk de buitenlucht voelde na iedere bestraling, wanneer ik langs het kanaal terug fietste naar huis. Mooi dat je zo je waardering hebt laten blijken.

  5. Wat een opluchting zeg alles is goed gegaan en achter de de rug dus nu bijkomen . sterkte Els

  6. Je zult opgelucht zijn, dat dit traject alweer achter je ligt. Nu gewoon uitrusten. Vol bewondering heb ik je blogjes over bestralings-beslommeringen gelezen. Het is de toon, zo ‘mooi’.

  7. Heerlijk dat het er op zit. Het is toch vooral op het laatst een hele aanslag op je, he? Jazeker, de mensen die je zo goed hebben geholpen mogen best een extraatje.

Comments are closed.