Druk

We waren er even tussenuit, naar Parijs. Het uitje met de gymclub smaakte naar meer en dus regelde Leo direct daarna een paar daagjes samen naar de Franse hoofdstad. Even dreigde een diagnose nog roet in het eten te gooien of de stakingen van de Franse spoorwegen…. Maar nee, alles liep op rolletjes.
Veel gezien? Ja natuurlijk, maar we liepen niet alle hoogtepunten af. We hebben vooral veel gewandeld. In de Marais, in het Quartier Latin, in Passy. Wandelingen die we al vaker maakten maar waar we heerlijke herinneringen aan hebben. En zo’n hernieuwde keer zie je opeens weer alles met andere ogen.
druk.jpgDeze mevrouw op de Place Saint Michel had trouwens alleen maar oog voor haar mobiel. Je ziet het vaker, mensen die zich van geen ander ding bewust zijn dan van dat kleine schermpje. Ik keek naar haar, ze stond er minuten lang te turen. Helemaal verdiept in haar mail? Tja, misschien wachtte wel ze op bericht. Net als ik trouwens. Want afgelopen maandag wachtte ik op een telefoontje van het Erasmus MC. Dus checkte ik ook meer dan eens of er niet gebeld was. Hoe deden we dat toch vroeger?

Het telefoontje kwam toen we in het hotel wat uitrusten. Nu weet ik tenminste dat de bestralingen binnenkort beginnen. Zestien keer, ruim drie weken zal ik elke dag weer op pad gaan. En Leo gaat mee, met de knapzak…. Dus ook weer drukke tijden.

 

17 thoughts on “Druk

 1. Wij zijn vaak ik Parijs geweest maar dat is al weer lang geleden, te lang eigenlijk. Fijn dat jullie er waren, even weg is goed, zeker zo vlak voor een moeilijke periode.

 2. Je bent erg nuchter en doortastend en hebt alle steun van Leo. Dat helpt je vooruit. Toch kan 16x de confrontatie belastend zijn. Toitoi!

 3. Mooie foto zeker door de kleur van de tas.

  Vast sterkte gewenst voor alle bestralingsdagen.

  Wij gaan a.s. maandag beginnen met de pre- operatieve scans in het Erasmus.

 4. Iedereen hartelijk dank voor de lieve wensen. En ja, 16x is best te overzien. Mijn conditie is prima (dat merkte ik in Parijs 😉 ) en voor de rest wacht ik af… het sal rech komme

 5. Mooi dat jullie in Parijs waren, is voor ons al weer heel war jaartjes geleden. En drie weken, wat zijn nu drie weken op een mensenleven, voor je het weet is het weer kerstmis 😉

 6. Heerlijke herinneringen ophalen en vernieuwen. Sterkte voor de komende periode!

 7. Dat bestralen zelf duurt niet lang, maar dat aan- en uitkleden en het er elke dag naar toe moeten vreet zoveel tijd en moeite. Heb je wel elke dag dezelfde tijd?

 8. Parijs, zou ik graag eens bezoeken.
  Fijn dat jullie eerst een paar vakantiedagen hebben genomen!

 9. Ha, goed dat het reisje Parijs door kon gaan. En wat een leuke foto is dat. Ook van mij natuurlijk veel sterkte met de bestralingen.

 10. Wat moet dat heerlijk zijn geweest in Parijs. Het is zo’n fantastische stad. Ik wens je voor de bestralingsweken veel sterkte het lijkt me een hele klus. Maar dat alles voor het goede doel.

Comments are closed.