Auto’s

Lang geleden, toen onze jongens zo’n jaar of 13, 14 waren, ging hun belangstelling vooral uit naar bijzondere auto’s. En ook hun vriendjes vonden die heel interessant. Zo kon het gebeuren dat we ergens reden en ineens moesten stoppen. Dan hadden ze een Ferrari of Lamborghini gespot.
Gisteren wandelden we door Hillergersberg, een mooie en chique buurt in Rotterdam. Auto’s staan daar in overvloed, maar deze stal werkelijk de show. Groepjes jongens stonden er verlekkerd naar te kijken en maakten foto’s.
Het bleek een Bugatti te zijn. Het leek mij een kostbaar bezit, zo’n felbegeerde auto, niks voor mij. Maar een ritje, dat zou ik ook best wel eens in zo’n auto willen maken. auto

8 thoughts on “Auto’s

  1. Ja, zelfs mijn man keek even naar de foto. Zag ook gelijk om welke auto het ging.

  2. Oei dit zal de Chiron van meneer Perridon zijn die hem gewoon op straat durft te zetten en er probleemloos mee rijdt. Met afstand duurste auto van Nederland. Aanschaf ca. 3,4 miljoen waarvan de staat zonder met de ogen te knipperen. € 180.000,— vordert.

  3. Een Bugatti Chiron, deze vind je nog niet overal… Een echt zeldzame auto op de Nederlandse wegen.

  4. In Hillegersberg hebben wij bijna 12 jaar gewoond. Heel gezellige tijd daar gehad. Een paar jaar geleden logeerden wij in een B&B daar en hebben toen nog eens alle oude plekken bezocht tijdens een lange wandeling. Was erg leuk. Ik zou zo’n auto maar een griezelig bezit vinden. 😉

Comments are closed.