Opluchting

Ruim op tijd zaten Leo en ik gisteren in de wachtkamer het IJssellandziekenhuis. Gelukkig hoefden we niet lang te wachten tot we naar binnen mochten. En daar kwam de chirurg met een brede grijns op zijn gezicht de kamer in. Goedemorgen mevrouw……. En nog voor hij zat,Β  vertelde hij dat hij een gunstige uitslag kon melden. De weggehaalde tumor was gelukkig niet agressief. Ik krijg dus alleen nog bestralingen en hoef ik verder geen medicijnen te slikken. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe gelukkig ik op dat moment was.
Die bestralingen zijn nog even een dingetje en ik zal daar ook best nog wel last van krijgen, maar dat gaat over na een tijdje. Geen verdere medicijnen betekent vooral geen verdere bijwerkingen en dus geen zorgen meer.
De wereld ziet er ineens weer fleuriger uit!

Opluchting.jpg

Allemaal lieve wensen van familie, vrienden en vriendinnen. Hartverwarmend!

14 thoughts on “Opluchting

  1. Oh wat heerlijk om te horen Els en Leo. Zeker een goudgerande zonnige dag! ❀️

  2. Geweldig goed nieuws. Van harte proficiat allebei. Jullie hebben zeker wel even een dansje gemaakt samen?

  3. Oh, wat fijn! Wat een heerlijk gevoel moet dat toch zijn om vooral ook niet die vervelende pillen te hoeven slikken. Nou Els nu ga echt een zonnig weekend in. πŸ€—πŸŒžπŸŒΈ

Comments are closed.