Lampen

Lampen gemaakt van oude melkflessen kende ik wel, maar deze cafélampen kende ik niet. Misschien behoren ze wel tot de standaardcollectie als je een horecabedrijf wilt inrichten. Maar het zou ook kunnen dat een handig familielid deze lampen in elkaar heeft gezet. Na een paar weken heb je tenslotte flessen genoeg. In een flits dacht ik dat het thuis ook wel leuk zou zijn. Bespaart heel wat ritjes naar de glasbak, nietwaar. Maar nee, te groot voor onze kamer en ja, dan zou iedereen wel erg snel tot de conclusie komen dat wij wel van een wijntje houden 😉 😉 😉
Maar ik vind ze heel erg leuk en misschien brengt het anderen ook op een idee.

3 thoughts on “Lampen

  1. Ik heb ze zien hangen in een zaak waar Roos en ik een high-tea hebben gehad. Dat is zeker drie jaar geleden, want na deze zoete hap stopten we allebei met de inname van suiker. Vond het een fantastische lamp met die doorzichtige melkflessen!

  2. Zeker een leuk idee. Zo heb ik wel hele tuinmuren van gestapelde lege groene wijnflessen gezien. Stond heel apart.

Comments are closed.