Bakfiets

Kinderen lopen steeds minder. Je ziet overal moeders met kinderen op de fiets, in de bakfiets of achter de fiets aan in een karretje. Dat had ik vroeger ook wel willen hebben. Ik ben nooit zo’n held geweest op de fiets en een karretje er achter leek me wel wat. Maar ja, te vroeg geboren hè… Was er nog niet.

Nu zou ik vast en zeker zo’n kar met een segway willen hebben. Geen idee hoe het werkt, maar leuk is het wel. En hier gaan de kinderen ermee naar de BSO. Veilig vastgesnoerd, heb ik gecontroleerd. Of een helm verplicht is, weet ik niet.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

3 thoughts on “Bakfiets

  1. Ik heb er vanmiddag nog ene zien rijden in Maastricht, met reclame voor chocola… Zoeen had ik ook wel willen hebben.

  2. Hahaha, een helm op én vastgesnoerd in een karretje. Het zou me niks verbazen, Els. Hoe zijn wij in vredesnaam nog gewoon volwassen geworden?

  3. Vroeger waren er bolderkarren om lopend je spullen en kinderen te vervoeren, je zag ze niet veel meer maar waren ook erg handig.

Comments are closed.