Scrabble

Als afsluiting van het Scrabble-seizoen organiseerde een clublid een Scrabble-dag, tevens verjaardagsparty annex houseviewing. Dus reed ik afgelopen disndag met nog 3 andere scrabbelaarsters naar Vlaardingen. Natuurlijk eerst het huis bewonderen, daarna aan de koffie en scrabblespullen klaarleggen. We spelen altijd duplicate, en onze scores worden netjes bijgehouden. Zo weten we dus ook wie van ons de sterkste is. We speelden 2 spellen, aten tussendoor wat en aan het eind van de middag zou bekend owrden gemaakt wie gewonnen had. Ik ben niet zo’n ster, maar speel met heel veel plezier. Ik was dan ook heel verrast dat ik deze keer gewonnen had, omdat ik mijn gemiddelde score die dag ruim verbeterd had. Vandaar deze beker voor de “Woman of the Day”.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 thoughts on “Scrabble

  1. Je kunt natuurlijk verhuizen. Kunnen we samen scrabbelen, wandelen, knutselen, uitgaan….. šŸ™‚ šŸ™‚ šŸ™‚ of ik kom naar Hoorn

  2. Wat leuk. Ik ben altijd een beetje jaloers vanwege het feit dat er bij jou een scrabble club is. Ik vind wordfeud helemaal niet meer leuk. Echt scrabbelen is veel beter.

Comments are closed.