Muziek

Al jaren vind ik dat Franse chansons op de Nederlandse radio een ondergeschoven kindje zijn. En als ze dan wat draaien, is het vaak een liedje dat al bijna grijs gedraaid is of nog erger, een Franse zanger(es) die in het Engels zingt.
Ik was er dan ook als de kippen bij toen Stefan Stassen in Goudmijn vroeg om wat onbekende Franse liedjes door te geven. Het duurde een paar weken, maar zondag werd ik ineens opgebeld en werd La Marguerite van Charles Aznavour gedraaid. Ik mocht er zelf even over vertellen en aan het eind, oh wat een heerlijke verrassing, bleek ik ook nog de gouden plaat te hebben gewonnen.
(klik op de foto om het fragment te horen)

Bewaren

3 thoughts on “Muziek

  1. Die gouden plaat krijg ik over een tijdje. Het is een goud(kleurig) CDtje op een sokkel met een plaatje met inscriptie. En dan te bedenken dat ik bij dit programma ook al eens een klompje goud (???) gewonnen heb. Je hebt gelijk, wie niet meedoet, wint nooit wat… 😉

Comments are closed.