Is dit er ook een?

Ja, een echt huisje kan ik het natuurlijk niet noemen, meer een kastje. Maar er zat beslist iets van elektriciteit in, daar op de Westzeedijk in Rotterdam. En iemand had de moeite genomen om er iets leuks van te maken en er een tekst op te zetten. In ieder geval dus iemand die de zaak een beetje wilde opfleuren. En of dit nou valt in de categorie “trafohuisje” dat weet ik echt niet. Ik denk eigenlijk van niet. Doet dat er toe? Welnee…! Ik kwam er langs en mijn oog viel er op.

 

Bewaren

6 thoughts on “Is dit er ook een?

  1. Oh, weer wat geleerd. En Rotterdammers zijn echte versierders of we hebben te veel verf 😁😁😁

  2. Ik zal je uit de droom helpen, het is geen trafohuisje. Meestal zitten in dit soort kasten telefoonverdelers of verdelers voor kabelinternet. Je treft ze ook wel aan bij verkeerslichten.

Comments are closed.