Trafo-huisje

Steeds vaker zie je in Rotterdam beschilderde trafo-huisjes. en dat ziet er vaak heel vrolijk uit. Niks meer grijsgroen, maar gezellige kleurtjes en leuke voorstellingen.
Deze foto nam ik in Rotterdam-Kralingen, waar de Avenue Concordia kruist met de Lusthofstraat. In het voorjaar staat het hier altijd vol met krokussen en die staan ook op het huisje.
trafo-huisje Rotterdam Kralingen, kruising Avenu Concordia/Lusthofstraat

9 thoughts on “Trafo-huisje

  1. Ziet er mooi uit. Als het goed wordt gedaan, dan is de kans op grafitti ook een stuk kleiner. In Bergen-NH en Wormerveer heb ik ook een paar beschilderde op de foto gezet, maar daar ben ik nog steeds niet aan toegekomen om die te plaatsen. Wel kreeg ik eerder een mooie foto toegestuurd over zo’n huisje maar dan rondom met afbeeldingen in mozaiek tegelstukjes. Die heb ik zelf tevergeefs gezocht. Maar dat hoeft ook niet meer. Hij staat prachtig op streetview.
    https://ximaar.wordpress.com/2014/05/18/mei-18-lijnden-en-sloten/

  2. Pingback: Vrolijke spanning in Rotterdam

  3. Echt helemaal te gek. Ik heb Sjoerd je link gestuurd(-:
    De Avenue Concordia is sowieso een mooie straat. Mijn oma woonde in het Jaffa, een zijstraat van de Oude Dijk. Ik heb daar heel warme herinneringen aan.
    Fijn weekend!

Comments are closed.