Op stap

Deze week had ik een afspraak met mijn schoondochter. Het was weer eens tijd voor een dagje weg, gezellig samen. Dat deden we al vaker, samen op stap in Rotterdam en ook in Haarlem. Dit keer ging ik naar Den Haag, waar zij en onze oudste wonen. In zo’n mooi Haags huis, met hoge plafonds en grote ramen. Eerst dronken we koffie en daarna liepen we naar het Gemeentemuseum. Het was prachtig weer, koud maar tintelend en zo nu en dan keek schuchter de zon van achter de wolken. En dan is Den Haag heel mooi en sfeerrijk. En onderweg is er van alles te zien en praten we over van alles en nog wat.
In het museum kwamen we vooral voor de tentoonstelling over Audrey Hepburn en de kleding die door De Givenchy voor haar en anderen ontworpen is.

Schitterende japonnen, jassen en avondjurken. En ook heel mooi tentoongesteld. Je had het gevoel door een enorme modeshow te lopen. En de kleding was nog springlevend. Met het juiste figuur (ach ja, dat wel… šŸ™ ) zou je het weer meteen aan kunnen trekken. Niks ouderwets, maar wel heel chique.
Na de tentoonstelling nog even gewinkeld op de Fred(erik Hendriklaan), gezellig geborreld en daarna vlakbij hun huis heerlijk gegeten.
Een dag met een gouden randje!

2 thoughts on “Op stap

Comments are closed.