Nieuw jurkje

Nee, niet schrikken. Dit is nog steeds het blog van Knutzels, maar in een nieuwe jurk.
Na bijna 7 jaar wil ik wel eens een andere outfit. Niet dat de oude versleten was, welnee.  Gekozen en gemaakt door jongste zoon, van prima kwaliteit en helemaal passend bij mijn smaak. Netjes op maat en waar het toch nog niet helemaal lekker zat, kon ik zelf wat veranderen. Al die jaren was ik dan ook dik tevreden.
Maar ja, een mens wil wel eens wat anders. Je ziet her en der andere blogs, andere mogelijkheden. Juist in blogland staan de ontwikkelingen niet stil.
Dit is dus de nieuwe japon. En zoals ik vaker doe, ik heb hem al van alle kanten bekeken, ben ook wel content, maar wil hier en daar nog wel wat wijzigen, uitbreiden. Maar hoe en wat precies, dat weet ik nog niet. De kopfoto zal regelmatig veranderen, denk ik. De zijbalk mag wel wat aanpassing, misschien… En er zitten nieuwe mogelijkheden voor de lay-out in, maar daar moet ik even aan wennen en een beetje mee spelen.

Maar wat blijft is natuurlijk weer (bijna) elke dag een blog. Want dát vind ik zo leuk om te doen. Niet alleen omdat ik daarin zoveel kwijt kan, maar vooral omdat ik het zo heerlijk vind als ik merk dat het ook gelezen wordt. Dus kom maar vaak langs met jullie opmerkingen 😉

10 thoughts on “Nieuw jurkje

  1. Iedereen bedankt voor de lieve reacties. En Dorothé, je hebt gelijk, dat blogbeheer en zo is eigenlijk alleen voor mij bedoeld. Inmiddels heb ik het veranderd. Die foto’s en de pagina’s over mezelf moet ik nog bijwerken. Maar ja, je weet, die laatste draadjes, haken en ogen blijven nog wel eens liggen 😉

  2. Je dagelijkse blog lees ik niet dagelijks maar meestal een of twee keer per week neem ik een kijkje. Deze layout is veel beter leesbaar. Zeker op de mobiele telefoon.

    Wat de zijbalk betreft op je blog. De items die het hoogst staan worden in een oogopslag gelezen. Ik heb daarom bij mezelf sitebeheer onderaan geplaatst. Ik vind het heel fijn om ook terug te kunnen zoeken op je blog per maand.

    Verder las ik het stukje over jouzelf maar daar worden bij mij de foto’s niet weergegeven.

    Groetjes en tot blogs, Dorothé

Comments are closed.