Biscuits

Een biscuitje, of kaakje, zoals wij thuis zeiden. Eenvoudiger dan een koekje, minder duur ook. Maria-kaakjes, Nizza met kokos, Knappertjes, San Francisco en niet te vergeten lange vingers. Ze worden al eeuwen lang gebakken en verkocht. En er wordt reclame mee gemaakt. Daarover vond ik op de rommelmarkt een boek. Met een beetje onderhandelen lukte het me de prijs iets te laten zakken, want het is een klein beetje beschadigd aan de buitenkant. Maar binnen is het een schat aan prachtige foto’s van oude reclame-uitingen en verhalen over de verschillende biscuitfabrikanten.

One thought on “Biscuits

  1. De Verkade kaakjes zijn gewoon de allerbeste. Wel eens huis- en andere merken geprobeerd maar nee…. toch maar weer Verkade. Ik heb altijd de variant Digestive in huis, want daar ben ik heel erg dol op.
    Wat een grappige plaatjes, Els.

Comments are closed.