Logistiek

De laatste weken waren we een paar maal naar IKEA, om wat nieuwe spulletjes te kopen. Aan zo’n bezoekje koppelen we dan meteen eten vast, want dat vinden wij eigenlijk best gezellig. Meestal gaan we naar Barendrecht, maar vandaag besloten we weer eens naar Delft te gaan.

En al zou je denken dat alle winkels er ongeveer hetzelfde uitzien, niets is minder waar. Het assortiment is weliswaar gelijk, maar de opstellingen verschillen behoorlijk van elkaar. Elk filiaal bedenkt weer andere oplossingen voor de beperkte ruimtes en/of budgetten.
Maar het meest verwonderlijke in zulke winkels vind ik de logistiek.

Alles loopt soepel, er is een enorme voorraad en dat wat je zoekt, is (meestal) goed te vinden. In Delft kun je vanuit het restaurant een blik werpen in het ophaalmagazijn. En dan zie je pas goed hoe veel spullen daar in staan opgeslagen.

4 thoughts on “Logistiek

Comments are closed.