Daar zit ie dan

Daar zit ie dan! In een geheel lege kamer, want vandaag komen de vloerenleggers de boel egaliseren en dus moest alles compleet leeg. Het is de laatste fase van ons “project”. Voorlopig zullen we wel niet meer zo snel zo iets op touw zetten. Want Leo houdt helemaal niet van dit soort klussen. Nou ja, ik ook niet zo. Maar soms wil je toch wel eens wat nieuws, zeker als de sleet er in zit. Maar binnenkort is alles weer helemaal opgeknapt. En voelt hij zich hopelijk snel weer senang 😉  

3 thoughts on “Daar zit ie dan

  1. Gelukkig is het niet zo extreem warm, maar dit blijft toch altijd afzien. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

  2. Oh, wat voel ik mee met Leo. Het is verschrikkelijk dat gedoe, maar als het eenmaal weer klaar en naar je zin is ben je de ellende zo weer vergeten. Zeg hem dat maar, Els. 🙂

Comments are closed.