Opruimen

De dozen staan al klaar om te worden gevuld met boeken uit onze boekenkast. Alles moet uit de kamer de komende weken, want er wordt behangen, geschilderd, nieuwe vloer gelegd.Dus is er de afgelopen week geschoven in diverse kamers, zodat er ruimte kwam om dozen en de 1001 andere dingen tijdelijk te stallen. Als een kat in een vreemd pakhuis loop ik door het huis. Wat ik blindelings kon pakken, staat nu opgestapeld ergens anders.

Vandaag wordt de kruipruimte geïsoleerd. Het weekend komen de kinderen helpen om de boekenkast te demonteren. En ja, het is warm!! Nou ja, niet zeuren, even doorbijten en dan is alles weer netjes…

5 thoughts on “Opruimen

  1. Het is inderdaad even doorbijten, verstand op nul, blik op oneindig en straks zit je heel tevreden rond te kijken in je opgeknapte kamer.

Comments are closed.