Zomers

Wat zijn we toch druk met het weer. Het is te warm of te koud voor de tijd van het jaar, het regent te veel, te weinig, te hard.Afgelopen vrijdag was het inderdaad ineens bloedheet, nadat we een paar dagen er voor nog dachten dat de herfst begonnen was. En meteen paniek!!!

Waarschuwingen over onweer, hevige windvlagen, code geel.

Waarom genieten we nou niet gewoon van wat er is. Want veranderen kunnen we het toch niet.

 

3 thoughts on “Zomers

  1. Nou is dat wel makkelijk gezegd voor iemand die de helft van het jaar in het zuiden van Frankrijk zit, maar ik neem het weer zoals het komt. Kan goed tegen warmte maar ook goed tegen kou. Ik ben een wandelaar en ga er altijd op uit, zelfs in de regen en kan dan ook nog genieten.

  2. Als je altijd maar klaagt over het weer, heb je niet veel anders om over te klagen en dan ben je toch goed af.

  3. Het weer gaat zo enorm op en neer dat ik nog altijd herfst-winter kleren heb in de kast en ook af en toe draag om daarna weer in korte broek rond te wheelen

Comments are closed.