Winterfotojacht 2014

Dit is de finale van mijn Winterfotojacht 2014. Het (verplichte) zelfportret combineerde ik met de laatste opdracht “Koud hè?”. Bij gebrek aan echte kou, trok op een heerlijke lentedag mijn winterjas aan, deed een dikke sjaal om en zette een muts op. “IJskoud” zelfportret dus:

Voor de meeste opdrachten maakte ik meerdere foto’s, die ik in diverse blogjes zette. Klik hier om al mijn Winterfotojacht-blogs bij elkaar te bekijken of klik op elke foto afzonderlijk:

Confetti

Bloem

Zwart-wit

Serie/verhaal

IJsbeer

Schaduw

Bokeh

Mijn kleur

Gevleugeld

Lijnen

Koud hè/zelfportret

Bloemetjesservies

Onverwacht gezicht

Stal

Herhaling

8 thoughts on “Winterfotojacht 2014

 1. Wat heb je veel foto’s gemaakt! Mooi de foto’s die je uitgekozen hebt! Stal is zo origineel, het gebouw mooi,net als herhaling en jouw bloemetjesservies is de vrolijkste die ik heb gezien! Heerlijk om jou foto’s te zien! Groetjes, Gerrina

 2. Mooie reeks! En wat een creatieve oplossingen, stal, geweldig! Je lijnenfoto’s en herhaling foto’s zijn mijn favorieten, heel mooi!

 3. Ik heb echt genoten van je foto’s! Veel orginele en creatieve oplossingen. Je fietstas kun je vast niet meer ‘aankijken’ zonder hallo te zeggen 🙂
  Dank je wel voor het meedoen!
  Dymphie

 4. Mooie foto’s van de winterjacht. Leuk om ook jouw invulling te zien, die weer heel anders is, dan die van de andere “jagers”. Groetjes Debby

 5. Bij jou kun je echt rondneuzen….wat leuk!
  Het is hier echt genieten van alle leuke invullingen van de jacht!
  Schaduw, jou kleur…de moeite waard om door te klikken!
  Leuk zelfportret ook!
  En jou serie…..krijg zin om eens opzoek te gaan naar dat recept…!

Comments are closed.