Winterfotojacht 2014

Bijna ben ik door de opdrachten van Winterfotojacht 2014 heen. Sommige vond ik best heel moeilijk, want wanneer strooi je nou met confetti? Ik had natuurlijk carnaval kunnen afwachten, maar eerlijk gezegd is dat niet zo mijn feest. Dus besloot ik om deze opdracht dan maar zeer vrij te interpreteren.  

Ik koos voor deze foto van een laan met kleurige krokussen, die als confetti op het gras waren uitgestrooid.

De serie foto’s die een verhaal uitbeelden vond ik ook lastig. Maar bij het plannen van een etentje bedacht ik dat foto’s van de voorbereidingen toch zeker een verhaal kunnen vertellen. De onderschriften spreken hier voor zich:

Het begon met een kerstcadeau van onze jongste...

... en het kiezen van een lekker recept...

... daarna naar de toko voor alle benodigdheden....

... alles een tijdje lekker laten sudderen...

... in de oven zetten en ....

 … en ja, dan had hier natuurlijk de foto moeten staan van onze maaltijd.
Die ben ik gewoon vergeten te maken, maar het was heel gezellig, de pom was lekker en er bleef bijna niets over….. 😉

One thought on “Winterfotojacht 2014

Comments are closed.