Januari

Het is weer januari en dus…. kun je geen blad opslaan of er wordt over diëten en afslanken geschreven. Want die kerstdiner-kilo’s moeten er af natuurlijk. Op dieet moeten we, allemaal.
Vorig jaar heb ik besloten dat IK het helemaal gehad heb met de afslankmaffia. Ik eet normaal, niet te veel, niet te vet. Niks uit een pakje of light, maar lekker vers!
Maatje 34 heb ik nooit gehad en zal ik dus ook wel nooit meer krijgen. Maar ik ben blij met mijn lijf, dat dat misschien niet topslank is, maar wel super gezond. En dat wil ik zo houden!

 

 

2 thoughts on “Januari

  1. Als ik me slecht voel dan erger ik me aan die bladen, als ik me goed voel denk ik alleen…. ze hebben gelijk dat ze mensen erop wijzen dat het gezonder kan. Maar doordat het oud nieuws is moeten ze er steeds een nieuw jasje voor verzinnen en ik moet zeggen dat dat steeds gekker en opvallender wordt, waardoor het steeds ongeloofwaardiger wordt.

  2. Ik worstel al jaren om aan te komen, dat is even moeilijk- zo niet moeilijker. Afslanken gaat dus aan mij voorbij

Comments are closed.