Zelfgemaakt

Duizenden foto’s heb ik de afgelopen jaren gemaakt. Heel veel foto’s nam ik gedurende onze reizen. Dat ging eerst nog met een “ouderwetse”” analoge camera. En bij thuiskomst werden die foto’s afgedrukt en met een verhaal in een zelfgemaakt foto-album geplakt. Het is nog steeds een mooie en tastbare herinnering aan Toscane, China en Indonesië.
Dit is het album van China, onze eerste grote reis. Al op de eerste dag kochten we van een oude man in Shanghai een tekening, die nu op de omslag is geplakt.

Met de komst van de digitale camera belandden de foto’s natuurlijk eerst op de computer. En bij speciale gelegenheden wordt er nog wel eens album gemaakt, maar dat komt dan van een grote winkelketen. En eigenlijk vind ik dat helemaal niet zo boeiend meer.

2 thoughts on “Zelfgemaakt

  1. Herkenbaar Els …. inmiddels lig ik 2,5 jaar achter en eigenlijk vind ik het toch wel jammer. Het voelt altijd zo fijn als er een album af is. Net of dan alles verwerkt is en een plekje heeft gekregen. Ik waardeer de dingen ook meer als ik de foto’s bekijk in hun album en vind het heerlijk om na te genieten van vakanties op die manier.

Comments are closed.