Te koud, te lang

We waren vast van plan om in Berlijn naar het Pergamon Museum te gaan. We stonden er zelfs vlak voor. Maar wij niet alleen, want dit was de lange rij wachtenden. Het zou wel één tot anderhalf uur duren voor we een kaartje hadden. En dan kon het nog wel eens even duren voor we erin mochten. Dat was ons te gortig. Zo lang wachten in die snijdende kou. Dat houden we dus voor een volgende keer. Hebben we tenminste één excuus om nog eens naar Berlijn te gaan.

2 thoughts on “Te koud, te lang

  1. Ach wat jammer… maar begrijpelijk….. volgende keer kijken of je kunt reserveren of dat er tijden zijn waarop minder bezoek wordt verwacht. Soms hebben ze heel veel scholen waardoor andere bezoekers mondjesmaat worden toegelaten. Het is echt een geweldig museum…. als je weer gaat, mag je mijn gids wel lenen.

  2. Haha, één excuus is echt wel genoeg. Maar als dat nou niet zo zou zijn kon je er heus nog wel een paar bij verzinnen.

Comments are closed.