Levensecht

Deze foto van Stanley Kubrick staat in de VARA-gids.
Ik vind dat een heerlijke foto. Waarom?

  • Omdat ie zo’n idiote situatie laat zien. Wie gaat er nou in step-in en BH op kantoor rustig een sigaretje staan roken?
  • Omdat ie zo heerlijk ouderwets is.
  • Maar vooral om dat het model zo levensecht is, met kleine vetrolletjes door het insnoeren van haar taille en de strakke strapless BH. Net zo als bij mij zou gebeuren. Ik kan met met dit model vereenzelvigen, al is ze zeker 3 maten slanker dan ik ooit ben geweest.
    Dat is nog eens wat anders dan die gephotoshopte dunne dametjes van tegenwoordig. Daar kan ik alleen maar boos om worden.
 

En Bettie, hopelijk raak je hierdoor weer uit je depressie. Want wat zou de BMI van deze dame toen zijn geweest en hoe is het nu? 😉

One thought on “Levensecht

Comments are closed.