Zelfgemaakt

Om alle knutsel- en stempelspulletjes op te bergen, kocht ik laatst een ladenkastje bij het grote Zweedse warenhuis. Het past mooi onder de tafel die ik er ook kocht en met 6 laatjes kan er veel in worden opgeborgen. Maar toch ontbrak er nog iets aan. Want alle steentjes, letters, bloemetjes, brads en andere versieringen wilde ik netjes opbergen.  Ik zocht een verdeler, maar besloot uiteindelijk zelf iets te maken. Maten opnemen, karton uitzoeken en twee avonden flink doorwerken resulteerde in 15 vierkante doosjes, die perfect passen. Genoeg ruimte voorlopig om alles netjes te sorteren.  

Ik maakte ook nog een langwerpig doosje om wat grotere letters in te bewaren. Misschien maak ik er daar ook nog wat van, zodat ik zelfs 2 lagen in het laatje kan bergen.
In de andere laatjes heb ik papier, inkt, sponsjes, stempelkussen en nog veel meer gestouwd.

2 thoughts on “Zelfgemaakt

  1. Overzicht is maar alles, Els 🙂 Ziet er keurig uit allemaal.

Comments are closed.