15 minutes of fame

Schrijf ik de laatste weken regelmatig over de vergankelijkheid van de roem van Nobelprijswinnaars, waarnaar straten en wegen hier in de wijk zijn genoemd, krijg ik plotseling mijn eigen “15 minutes of fame”.

Niet dat ik nu genomineerd ben voor een prestigieuze prijs of zo, welnee. Maar vorige week werd ik opgebeld door Heleen Boex van het Algemeen Dagblad. Ze maakte een artikel over borstkanker en borst-besparende operaties en had mij via dit blog gevonden.  

En omdat het goed is om alle mogelijkheden van de behandeling van borstkanker op een rijtje te krijgen, gaf ik met plezier een interview. Meer dan een uur zat ik aan de telefoon en diepte mijn herinneringen en ervaringen op aan de tijd rondom de operatie.
Diezelfde middag nog kwam een fotografe hier om mij op de foto te zetten. Want het werd niet zomaar een kiekje, maar een professionele foto door een gerenommeerde fotografe.

Uiteraard snelde Leo de volgende al vroeg naar de supermarkt om een krant te kopen. En dit was het artikel dat er in stond:

Dubbelklik op het artikel om het duidelijker te kunnen lezen.

3 thoughts on “15 minutes of fame

  1. Dat is een mooie foto, Els!
    En die vijftien minuten zijn er veel te weinig. Opgeteld ben je er trouwens al lang overheen. 🙂

  2. Prachtige foto van je Els. Hoopvol artikel voor vrouwen die de diagnose borstkanker krijgen. Verder hulde over de openheid die je altijd over dit onderwerpe en jezelf hebt gehad.

    groetjes,

    Dorothé

  3. Wat een mooie foto, Els. Was je zelf ook tevreden over artikel en foto? En meestal kan je de originele foto krijgen, ga je daar achteraan?

Comments are closed.